Waterdicht maken van balkons, terrassen en platte daken

Een balkon, terras of dakterras is ideaal om te genieten van de frisse buitenlucht of de zon. U staat er misschien niet meteen bij stil, maar een balkon of dakterras moet wel steeds perfect waterdicht zijn. Balkons en terrassen zijn onderhevig aan diverse soorten weersomstandigheden en moeten dus zeker bestand zijn tegen de natte dagen in België. Batisweet helpt u graag bij alle problemen in verband met de waterdichting van balkons, terrassen,.. maar ook platte daken.

Lekkage of vochtproblemen op balkons, terrassen en platte daken?

Vocht is de grootste vijand van uw woning. Water heeft niet veel nodig om binnen te dringen in uw muren en deze aan te tasten met vocht. Bescherm uw woning dus voldoende en zorg ervoor dat u gewapend bent tegen deze mogelijke problemen door uw terras, balkon of plat dak waterdicht te laten maken. Want zonder de nodige waterdichting zal de onderliggende structuur van uw balkon of terras beschadigd worden. Denk bijvoorbeeld aan problemen zoals betonrot, barsten in tegelvoegen en allerlei andere hardnekkige vochtproblemen. Vertrouw op Batisweet om uw waterdichting te verzorgen. Wij gaan zorgvuldig en stapsgewijs aan de slag:

  • Wij detecteren lekken en herstellen deze lekken

  • Wij leggen chapes en hebben hier verschillende soorten in

  • Wij betegelen de oppervlakte met de gewenste tegels

  • Wij implementeren een dunne waterdichting op basis van hars

 

Naast het waterdicht maken van uw balkon of dakterras, zijn wij ook gespecialiseerd in het installeren van leuningen, regenpijpen en geulen.
 

Overtuigd? Neem dan contact met ons op. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op de website.

Onze andere werkzaamheden: