Schilderwerken binnen en buiten

Naast het herstellen en reinigen van gevels, specialiseren wij ons bij Batisweet ook in  schilderwerken . Zowel voor het schilderen van uw buitenmuren als het schilderen van uw binnenmuren bent u bij ons aan het juiste adres.  

 

Wij bieden een ruim assortiment aan aan voorbereidingsproducten en verven voor de afwerking. Om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een prachtig eindresultaat, kiezen wij natuurlijk voor professionele producten. Deze producten zijn ideaal om gevels, metaal en hout te schilderen en te behandelen. Zowel voor binnen als voor buiten. Daarnaast hebben we keuze uit een oneindig aantal kleuren. Wij houden rekening met de eigenschappen van de te schilderen ondergrond en de kleuren van uw woning, zo kan u met een gerust hart de schilderwerken door ons laten uitvoeren. 

Professionele verven

Voor onze verven kiezen wij voor professionele producten die zorgen voor een optimaal resultaat. Niet enkel qua uitzicht, maar ook functioneel gezien zijn onze muurverven ideaal voor gebruik binnen. Onze muurverven hebben devolgende  eigenschappen :  

  • De verf houdt het vocht tegen en laten de muur ademen

  • De muur wordt beschermd tegen weersomstandigheden

  • Onze verven hebben een hoog dekkend vermogen

  • De verven zijn bestand tegen alle soorten vuil

 

De keuze van de verf kan louter gebaseerd zijn om esthetische redenen. Vindt u het vooral belangrijk dat de kleur en textuur van de verf geheel aansluit bij de rest van uw woning? Dan heb je bij Batisweet een ruime keuze uit diverse decoratieve muurbekledingen. Is uw keuze niet enkel esthetisch, maar ook functioneel ? Hou dan ook zeker rekening met het type materiaal:

  • Om hout te beschermen kiest u voor hydrode en schimmelwerende producten. Deze slagvaste en slijtvaste vernissen zijn bestand tegen zwammen en insecten

  • Om metalen te beschermen kiest u voor corrosieve producten. Deze producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, slijtage en chemische middelen.

 

Overtuigd? Neem dan contact op. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op de website.

Onze andere werkzaamheden: