Reparatie van betonnen en natuurstenen gevels (blauwe steen en Franse steen)

Natuursteen wordt in de loop van de tijd aangetast door verschillende luchtverontreinigende stoffen en de werking van slecht weer. De reconstructie van aangetaste stenen zal gebeuren met behulp van minerale mortel.

Onder invloed van een aantal atmosferische en chemische factoren (water, CO2, chloriden, enz.), degradeert het beton en vindt het proces van wijziging en corrosie van de wapeningsijzers plaats.

Ten slotte wordt een waterafstotende behandeling van de behandelde oppervlakken aangebracht. Onze knowhow stelt ons in staat om lijsten te reconstrueren die dicht bij de bestaande staan dankzij de vele beschikbare kleuren. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende en gedetailleerde offerte? voel je vrij om  neem contact met ons op .

Na het voorbereiden van de aangetaste oppervlakken door het beton bloot te stellen aan het wapeningsijzer en roest te verwijderen door te zandstralen en te borstelen, de wapening te beschermen door roestwerende middelen op te nemen en het beton te herstellen met behulp van hydraulische mortels verrijkt met harsen.