Batisweet, specialist in gevelhervoeging
in Brussel

Met Batisweet is herplaatsen eenvoudig en efficiënt

Batisweet is een  gevelrestauratie bedrijf  die verschillende diensten aanbiedt, waaronder:  gevel opnieuw voegen . Waar u ook woont, in Laken of een andere gemeente in Brussel, ons team van experts zal aan al uw verwachtingen voldoen.

De constructie van uw huis of de renovatie van uw gevel maakt het noodzakelijk om de muren van de gevel opnieuw te plaatsen, zowel voor het esthetische uiterlijk als voor de afdichting of de stevigheid van de woning. Aangezien uw gevel tot bijna een kwart van het oppervlak door de voegen wordt bedekt, kunt u net zo goed zeggen dat een herplaatsingsexpert sterk wordt geadviseerd.

Zo zal je de kleur van de voegen van de voegmortel moeten kiezen. Dit hangt af van de gevelbekleding en de gewenste weergave van uw muren (benadruk de bakstenen, enz.). Het is ook mogelijk om een meer discrete hervoeging te realiseren door dunnere voegen te gebruiken voor een modernere uitstraling. Batisweet biedt u ook een reeks kleuren die aan al uw wensen zullen voldoen.

De kleur, de grootte, de timing van de herplaatsing zijn zoveel belangrijke factoren om rekening mee te houden om esthetische redenen, maar vooral om problemen met vocht of waterinfiltratie te voorkomen.

Omdat het maken van de juiste keuzes niet voor iedereen binnen handbereik is, stelt Batisweet haar team van experts tot uw beschikking om u het beste advies en haar knowhow te geven  het waterdicht maken van uw gevel .

Geïnteresseerd in onze gevelrenovatieservice? Aarzel niet om ons te contacteren  contact  voor alle informatie of om uw gratis, vrijblijvende offerte te ontvangen. Weet dat we onze diensten ook aanbieden in de  gevelreiniginggevel schilderenterras waterdicht makenanti-graffiti behandeling ,  de  gevelreparatie , evenals de  cementeren en pleisteren van de gevel .