Professionele gevelschilders in Brussel

Batisweet verzorgt uw buiten- en binnenschilderwerk.

Het schilderen van een gevel is niet zo eenvoudig als men zou denken. Om een onberispelijk resultaat te bekomen, is het raadzaam beroep te doen op professionals in gevelschilderen .

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Batisweet een gekwalificeerd multidisciplinair team voor binnen- en buitenschilderwerk zoals gevelschilderen, schilderen van vensterbanken, dakramen of zelfs deuren, oprit en garage.

We gebruiken de nieuwste technieken en gebruiken een breed assortiment aan professionele voorbereidingsproducten en binnen- en buitenafwerkingsverven die passen bij alle soorten coatings en materialen.

Voor de bescherming van het hout gebruiken wij producten met een waterregulerende en schimmeldodende werking, tegen schimmels en insecten, bestand tegen schokken en slijtage. Voor de bescherming van metalen gebruiken we corrosiewerende producten met een hoge weerstand tegen slecht weer, slijtage en chemische middelen.

De gebruikte muurverven zijn ondoordringbaar voor vocht (terwijl de drager ademt), weersbestendigheid, hoge dekkracht en ongevoeligheid voor bepaalde soorten vuil. Indien nodig voeren wij voor het schilderen van de gevel een  waterafstotende behandeling  kleurloos om de muren waterdicht te maken en een perfecte isolatie van de gevel te verzekeren.

Ten slotte spelen we in op al uw esthetische keuzes dankzij een uitgebreid assortiment wandbekleding voor binnen en buiten met decoratieve effecten, verkrijgbaar in een oneindig aantal kleuren.

Voor een gevelverfraaiing of elk ander buiten- of binnenschilderproject, of u nu professioneel of particulier bent, doe een beroep op onze huisschilders . Ons team reist overal in Brussel om vrijblijvend uw schilderwerk te beoordelen. Wij geven u dan een gedetailleerde prijsopgave om onaangename verrassingen te voorkomen. Luisteren en uw tevredenheid zijn onze prioriteiten!

peinture façade bruxelles
peinture façade bruxelles
press to zoom
1/2

Buiten- en binnenverven