Batisweet, gevelreinigingsdienst in Brussel

Maak je gevel schoon met Batisweet

Onze service van  gevelreiniging , soms ook wel  gevelzandstralen , bestaat uit het renoveren van uw gevel om de oorspronkelijke glans te herstellen, verloren gegaan door slecht weer of vervuiling.

Om een optimaal resultaat te garanderen, controleert ons bedrijf gevestigd in Laken (Brussel) eerst de staat van uw gevel. Wij detecteren eventuele scheuren en opereren indien nodig  herplaatsen  van uw gevel als de afdichtingen beschadigd zijn. Nadat uw gevel hersteld is, gaan we over tot de reiniging ervan.

We bieden verschillende technieken voor gevelreiniging die afhankelijk zijn van uw budget, maar ook van uw behoeften. De keuze van de techniek zal inderdaad worden gemaakt na onderzoek van de samenstellende materialen van de gevel. De gekozen reinigingstechniek zal het mogelijk maken om vuil te verwijderen met respect voor de samenhang van de behandelde oppervlakken. Na reiniging moet de gevel beschermende behandelingen ondergaan ( waterdichting )  Waar  anti-graffiti ). Deze behandelingen vergemakkelijken het latere onderhoud met minder schurende methoden.

Interesse in onze gevelreiniging? Aarzel niet om ons te contacteren  contact  voor alle informatie of om uw gratis, vrijblijvende offerte te ontvangen. Weet dat we onze diensten ook aanbieden in de  gevel opnieuw voegen , de  gevel schilderenterras waterdicht makenanti-graffiti behandeling ,  de  gevelreparatie , evenals de  cementeren en pleisteren van de gevel .

Onze meerdere gevelreinigingstechnieken

De technieken die wij gebruiken voor gevelrenovatie of gevelreiniging zijn veelzijdig.

1

Zandstralen of waterdicht maken

Zandstralen is een gevelreinigingstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van hydropneumatische projectie. Het bestaat meestal uit het gebruik van de TORBO hydropneumatische projectie waarmee vuil kan worden verwijderd op een grote verscheidenheid aan ondergronden (stenen, beton, bakstenen, metalen, enz.). Het TORBO-systeem biedt het voordeel dat elk type schuurmiddel kan worden gebruikt en dat de stroomsnelheden en drukken onafhankelijk kunnen worden aangepast. Bij dit proces komt geen stof vrij omdat het vuil en de toeslagstoffen zich aan het water binden.

2

Hogedruk gevelreiniging

We kunnen de gevelreinigingsdiensten die we aanbieden perfectioneren door gebruik te maken van de hogedruktechniek die het mogelijk maakt om vuil en ander stof te verwijderen door ze nat te maken en te verwijderen met een straal koud water of heet onder druk. Dit ecologische proces is geschikt voor harde materialen.

3

Gevelreiniging met verzadigde stoom

Ten derde kunnen we de verzadigde stoomtechniek gebruiken, een reiniging door projectie onder verzadigde stoomdruk. Dit proces maakt het mogelijk om niet-aangekoekt vuil te verwijderen en zo de patina van de materialen te behouden. Dit verwijderingsproces is niet-agressief en milieuvriendelijk.

 
 

4

Oppervlakteactieve gevelreiniging

Ten slotte is er de techniek van oppervlakteactieve stoffen voor het reinigen van de samenstellende materialen van de gevel door het aanbrengen en impregneren van deze oppervlakteactieve stoffen die geen sterke zuren bevatten zoals zwavelzuur, zuur zoutzuur of fosforzuur. Vervolgens wordt gespoeld met water onder lichte druk.