Beton of natuursteen herstellen

Na verloop van tijd en onder invloed van het weer en vervuilende stoffen zoals uitlaatgassen, roet, mos, algen,... takelt natuursteen en beton af. Wanneer de natuursteen van beton van uw buitenmuur begint te eroderen en barsten begint te vertonen is uw woning niet meer optimaal beschermd. Hou uw gevel in optimale conditie zodat u later geen last krijgt van vocht in uw binnenmuren. 

Herstelling van natuursteen

Heeft u een prachtige gevel uit blauwe hardsteen of pierre de France die eens nodig hersteld moet worden? Dan bent u bij Batisweet aan het juiste adres voor uw gevelherstellingen.

Het is niet meer dan normaal dat uw natuursteen oppervlakkige sporen van vlekken, vervuiling en krassen vertoont. Uw gevel krijgt dan ook heel wat te verduren door de jaren heen. Als u merkt dat de natuursteen van uw gevel beschadigd is, heeft u twee opties: renovatie op de getroffen delen of het vervangen ervan. Hoewel het vervangen van natuurstenen vrij kostelijk is, is het toch de beste oplossing.  

 

Voor reparaties aan natuursteen gebruikt Batisweet een minerale herstelmortel . Door gebruik te maken van een minerale mortel kunnen we ervoor zorgen dat de originele kleur van de natuursteen zo goed mogelijk wordt bewaard. 

Herstelling van beton

Bestaat uw gevel of buitenmuur uit beton? Batisweet is ook gespecialiseerd in herstellingen aan beton.

Door de inwerking van weersinvloeden en chemische invloeden (water, CO2, chloor,…) neemt het beton af en corrodeert de wapening. Dit heeft niet enkel als gevolg dat uw gevel er niet meer netjes uit ziet, maar ook dat uw woning niet meer naar behoren is beschermd tegen vocht en andere zaken. Voor het  herstellen van uw betonnen gevel  gaan wij zorgvuldig en stapsgewijs te werk:  

  • We bereiden de ondergrond voor door het beton te verwijderen tot op de wapening

  • De blootgelegde wapening wordt gezandstraald en geborsteld

  • Na het zandstalen wordt de wapening beschermd met roestwerende middelen

  • Het beton wordt hersteld door middel van een harse hydraulische mortal. 

  • Er wordt een waterafstotende laag op de ondergrond weergegeven.  

 

Overtuigd? Neem dan contact op. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op de website.

Onze andere werkzaamheden: